Vidiecky parlament na Slovensku ponúka knižnú publikáciu Výroba syrov Ing. Karola Heriana, CSc..
Výroba syrov, Ing. Karol Herian, CSc., Formát 170 x240mm, rozsah 208 strán, farebná, pevná väzba, ISBN: 978-80-973886-0-7
Kniha detailne popisuje nielen technológiu výroby syrov a spôsoby zabezpečenia ich kvality, ale aj prínos syrov pre zdravie a možnosti ich využitia. Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov.
Knižku si môžete objednať na [email protected], tel. 0915 446 538, dohodnúť spôsob doručenia.