Knižná publikácia "Výroba syrov"

Vidiecky parlament na Slovensku ponúka knižnú publikáciu Výroba syrov Ing. Karola Heriana, CSc..

Výroba syrov, Ing. Karol Herian, CSc., Formát 170 x240mm, rozsah 208 strán, farebná, pevná väzba, ISBN: 978-80-973886-0-7

Kniha detailne popisuje nielen technológiu výroby syrov a spôsoby zabezpečenia ich kvality, ale aj prínos syrov pre zdravie a možnosti ich využitia. Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje  publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov. 

Knižku si môžete objednať na  [email protected],  tel. 0915 446 538, dohodnúť spôsob doručenia.  

V kategórii Aktuality zo dňa 13 máj. 2021.

Zostaňme v kontakte

V prípade otázok, pripomienok, návrhov nás môžete kontaktovať prostredníctvom tohto formulára, ďalšie kontaktné údaje na jednotlivých partnerov projektu za Slovensko nájdete v sekcii Kontakty.


Slovenský tím Polirural