Pozvánka na konferenciu k príprave Vízie pre atraktívnejší vidiek

Poďme spoločne viac zatraktívniť vidiek pre život, prácu a investície.

Konferencia k príprave Vízie pre atraktívnejší vidiek sa uskutoční online dňa 6. decembra 2021 od 10:00 do 14:00 hod, za širokej účasti zainteresovaných vidieckych aktérov, vrátane zástupcov občianskej spoločnosti, pôdohospodárskych a potravinárskych organizácií, NR SR, SK8 a europoslancov. Pozvaných rečníkov na zaujímavé témy nájdete v pozvánke na konferenciu. Pridajte sa k nám, ak vás zaujíma VIDIEK. Zaujíma nás Váš názor a skúsenosti. Radi by sme ich zúročili pri príprave dlhodobej vízie pre slovenský vidiek. Veľmi by sme ocenili Vašu osobnú účasť na konferencii, ako aj podporu nášho úsilia formou vyjadrenia Vášho názoru a odporúčaní k návrhu Vízie. Dokument "Vízia pre atraktívny vidiek" sa formoval počas dvoch rokov v inkluzívnom a participatívnom procese v rámci výskumného projektu Horizont 2020 pod názvom „Kolaboratívny rozvoj politík pre budúcnosť vidieckych oblastí a ľudí na vidieku“, v skratke PoliRural (politiky pre vidiek).

Okrem jedinečných výziev predstavuje aktuálne obdobie aj jedinečnú príležitosť na prehodnotenie súčasných systémov a ich nové nastavenie smerom k trvalej udržateľnosti a odolnosti voči budúcim možným otrasom a šokom. Tešíme sa na osobné stretnutie a diskusiu s Vami pri spoločnom nastavovaní podpory tejto vízie budúcnosti nášho vidieka.

Registrácia na Konferenciu  

Link na ZOOM videokonferenciu

 

V kategórii Aktuality zo dňa 18 nov. 2021.

Zostaňme v kontakte

V prípade otázok, pripomienok, návrhov nás môžete kontaktovať prostredníctvom tohto formulára, ďalšie kontaktné údaje na jednotlivých partnerov projektu za Slovensko nájdete v sekcii Kontakty.


Slovenský tím Polirural